The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i cant use wget command with shell

Discussion in 'General Discussion' started by }{iJacK, Dec 24, 2003.

  1. }{iJacK

    }{iJacK Member

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i tried using wget command but it gives always 404 not found error..
    i use 3 cpanel server but i have never get such a stupid message before..
    i looked up my shell status it isnt jailed

    what can i do now?
     
  2. }{iJacK

    }{iJacK Member

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i

    i update apache.
    wget is already installed but still is isnt working
     
  3. henhen

    henhen Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cpanel 3 ?? update your cpanel then.. :)
     
  4. }{iJacK

    }{iJacK Member

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yep i

    i update cpanel is 8.5...
    but still wget command cant work
    i post a ticket about my support
    and they say me u can look with google.com

    im gettin angry. why doesnt it work?
     
  5. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    This has nothing to do with cPanel.

    You need to make sure that;

    wget exists
    you have permission to use wget
    the address you are trying to reach is valid
    the address you are trying to reach is accessible from your machine (resolver issues)
     
Loading...

Share This Page