The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I dont have Apache after installation

Discussion in 'EasyApache' started by faison, Dec 14, 2006.

  1. faison

    faison Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    New installation


    WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-R95
    SuSE 10.0 i686 - WHM X v3.1.0


    Code:
    psrvd	up	
    antirelayd	up	
    entropychat	up	
    exim (exim-4.52-15_cpanel_maildir)	up	
    eximstats	up	
    ftpd	up	
    httpd ()	failed	
    imap	up	
    mysql (4.1.21-standard)	up	
    named (9.3.1)	up	
    pop	up	
    spamd	up	
    syslogd	up	
    Server Load	0.09 (1 cpu)	
    Memory Used	14.8 %	
    Swap Used	0.00 %	
    Disk sda1 (/) 	27 %	
    Disk sda2 (/home) 	1 %	
     
  2. mathew_p_a

    mathew_p_a Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    restart chkservd

    Did you try to restart chkservd daemon on the server.
     
  3. resuccess

    resuccess BANNED

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    re

    are you sure your in the right section on your computer? The cpanel is a very informative site.
     
  4. tweakservers

    tweakservers Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    execute /scripts/easyapache as root in SSH to install the apache.
     
Loading...

Share This Page