The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I got problem on new cpanel installation

Discussion in 'General Discussion' started by nixell, Nov 6, 2008.

  1. nixell

    nixell Active Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Dear all,

    I got problem when i install new cpanel, after installation and want to access ip on browser it works, but when i go to whm/cpanel it says

    Unable to connect
    Firefox can't establish a connection to the server at 202.69.111.34:2087

    Please help me!
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,482
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Firewall have the correct ports enabled?
     
  3. aleks420

    aleks420 Registered

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the same problem. I even disabled firewall. This is the latest version of cpanel and fedora core 9. It lets me start or stop cpanel via ssh but I cant access WHM or cpanel in the browser.
     
  4. linux.newbie

    linux.newbie Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Might be an issue with firewall, try clearing it as a test
    iptables -F
     
  5. Corvaire

    Corvaire Registered

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  6. galvle

    galvle Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    problem

    im having the same problem ne1 knows how to get this fixed?
     
  7. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I recommend submitting a support ticket so our technical analysts can assist you with the issue that your specific server is experiencing.
     
  8. praveenkv1988

    praveenkv1988 Member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Trivandrum
    It seems you are using 32 bit guest os on 64 bit host os?

    I too have same problems. Cpanel grabs the 64 bit packages. Thats the problem.

    Whether anybody know how to force cpanel to install 32 bit.
     
Loading...

Share This Page