The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I have a problem on our site

Discussion in 'General Discussion' started by nile_ger, Nov 11, 2008.

  1. nile_ger

    nile_ger Registered

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Good day to all...i just want to ask what is the problem if i am going to use the www on my site and without www....i hope i can find an answer, because it is so slow loading the page on www.....thanks:)
     
  2. lngtanseco

    lngtanseco Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    There should be no problem accessing your site with or without www. If you do have problems with it, then you have dns zone config problem.
     
  3. thewebhosting

    thewebhosting Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    There may be some problem with the www CName record setup. Your host can assist you better to fix this.
     
  4. rharvey32

    rharvey32 Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    are you saying you can not load your domain name with out the www?

    That is usually at the registar.
    in your A record.
    if the A record is on your server then you need to check there.
    thanks
    Rharvey

    pm me if you need more help with this I will try to give better explanation.
     
Loading...

Share This Page