The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I have question of IMAP

Discussion in 'General Discussion' started by tonychan, Aug 9, 2006.

  1. tonychan

    tonychan Registered
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a question about after i upgrade to maildir i have lost a function. The function is when I use outlook express IMAP service to send an email, after i send an email they supposed to be send a copy to send-mail folder. but now they don't send it. but if i use horde webmail service to send an email, they will the function to click and send a copy to send-mail. so please anyone can help me to fix it.!:confused:

    thanks
     
    #1 tonychan, Aug 9, 2006
    Last edited by a moderator: Aug 9, 2006
  2. DeadManWalking

    DeadManWalking Active Member

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Japan
    You should put 2 or 3 more exclamation marks to your subject.
    And next time please use a bigger font, red color and post all uppercase letters.

    This way you can get answers a lot more quickly
    :rolleyes:
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Post formatting fixed.
     
  4. Lyttek

    Lyttek Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    770
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Outlook/Outlook Express don't play nice with IMAP in regards to sent mail. You'll have to set OE to NOT save messages in the sent-mail folder (which OE has a local repository for..), AND create a rule that puts a copy of the outgoing message into the sent-mail folder on the server.
     
Loading...

Share This Page