Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

i need add plan Statu

Discussion in 'User Experience' started by C panel, Jun 22, 2002.

  1. C panel

    C panel Member

    Joined:
    Jun 22, 2002
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    how can i add plan Status in my skin
    for ex: my packeges 100MB 200MB
    i want to add packege Status
    to my clints
    for EX:
    the command for last login its :
    &cpanel langprint=&frontend-lastlogin&&: &i&&cpanel LastLogin=&lastlogin()&&
    for domain name :
    &cpanel print=&DOMAIN&&

    can you give me the command for plan or packege

    thank you
     
  2. parag

    parag Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    [quote:fb4854b01b][i:fb4854b01b]Originally posted by C panel[/i:fb4854b01b]

    how can i add plan Status in my skin
    for ex: my packeges 100MB 200MB
    i want to add packege Status
    to my clints
    for EX:
    the command for last login its :
    &cpanel langprint=&frontend-lastlogin&&: &i&&cpanel LastLogin=&lastlogin()&&
    for domain name :
    &cpanel print=&DOMAIN&&

    can you give me the command for plan or packege


    thank you[/quote:fb4854b01b]

    hi there...

    you can use the following command to show the package name

    &cpanel print=&$CPDATA{'PLAN'}&&

    this will print the plan name. for example if you have a 10 mb plan with the name starter1 it will print that.

    regards,
    Parag
     
  3. C panel

    C panel Member

    Joined:
    Jun 22, 2002
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    :) good command
    i try it its work
    thanks
     
  4. C panel

    C panel Member

    Joined:
    Jun 22, 2002
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    did you have other command
    like Setup Date
    or nice command :)
    thank you
     
  5. TRAIN YARD SOFTWARE

    TRAIN YARD SOFTWARE Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2001
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Thankx for that command. I now use it

    -Ed
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. masood

    masood Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hey, what about Disk Space and BW alloted to an account?

    &cpanel print=&$CPDATA{'DISK'}&& or what?
     
  7. C panel

    C panel Member

    Joined:
    Jun 22, 2002
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Disk Usage &cpanel Quota=&showquotaused$aused()&&
    Disk Space Available &cpanel Quota=&showquotarema$aremain()&&
    Bandwidth Usage this month&cpanel Stats=&countbandwidt$dwidth()&&
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice