Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Icon Removal in cPanel

Discussion in 'General Discussion' started by offline, Sep 25, 2008.

  1. offline

    offline Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I removed Fantastico De Luxe from my cpanel installation but the icon still shows up. How or where do I edit the themes to have this icon removed?

    Thanks,

    Chris
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. offline

    offline Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I ran it, no luck. The icon still shows up.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. offline

    offline Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I ran it, no luck. The icon still shows up.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. offline

    offline Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Nope, I must be missing something.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Try running the following command: /usr/local/cpanel/bin/rebuild_sprites
     
  6. sparek-3

    sparek-3 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    1,675
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    328
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Remove the folder /home/user/.cpanel/caches and see if that resolves the issue.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice