The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

iconic is gone!!

Discussion in 'General Discussion' started by rastoma, Feb 15, 2002.

  1. rastoma

    rastoma Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2001
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Checked this morning and cpanel doesn't work. It asks to select a theme and when selecting one it just blinks and asks the same question again?

    I look at installed themes and iconic is gone and i see an iconic.old

    Is a new update coming?
     
  2. bdraco

    bdraco Guest

    rsync -z -a --delete rsync://rsync.cpanel.net/default /usr/local/cpanel/base/frontend/default


    Try running that .. some people's servers are not fully rsyncing ... I'm not sure what the cause of this is yet...
     
  3. rastoma

    rastoma Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2001
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just tried it... didn't work... just keeps asking me to select style.
     
  4. bdraco

    bdraco Guest

    [quote:2fd81a68f1][i:2fd81a68f1]Originally posted by rastoma[/i:2fd81a68f1]

    Just tried it... didn't work... just keeps asking me to select style.[/quote:2fd81a68f1]

    Do you have some non-standard symlinks setup ?
     
  5. bdraco

    bdraco Guest

    If you need my help fixing it .. fell free to call my cell
    5708409999
     
  6. rastoma

    rastoma Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2001
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No.. this is not on the server you've been helping me with on the test license. This is a server that I've had for quite some time but I didn't set it up or install cpanel. It's from Burst. I submitted a ticket to them but I thought I'd check here to see if others are having same problem......

    But I haven't done a thing differently on this machine in months. The server is what I consider full as far as how much bandwidth I'm using so nothing has been changed or added in a long time to this machine.

    Thanks for the offer... I'll call later this afternoon if it's ok.
     
  7. bdraco

    bdraco Guest

    [quote:2cccd7d8dd][i:2cccd7d8dd]Originally posted by rastoma[/i:2cccd7d8dd]

    No.. this is not on the server you've been helping me with on the test license. This is a server that I've had for quite some time but I didn't set it up or install cpanel. It's from Burst. I submitted a ticket to them but I thought I'd check here to see if others are having same problem......

    But I haven't done a thing differently on this machine in months. The server is what I consider full as far as how much bandwidth I'm using so nothing has been changed or added in a long time to this machine.

    Thanks for the offer... I'll call later this afternoon if it's ok.[/quote:2cccd7d8dd]

    PM me the burst ticket id please
     
  8. MichaelShanks

    MichaelShanks Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 20, 2001
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    having the same problem on a few servers
     
  9. rastoma

    rastoma Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2001
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    any fixes yet?
     
  10. tabernack

    tabernack Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    problem persists

    If you update cpanel as Nick mentioned, you can now login. The problem is the text links that ask you to choose your menu style. The text links don't work, but if you click on the images they do work.

    Nick, I think you just need to check the links for choosing your menu style.
     
  11. HOSTFORWEB

    HOSTFORWEB Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Same problem

    Same problem!

    Default has wrong links. Test it.
     
  12. Brad

    Brad Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Confirmed here too.. Text links wrong
     
  13. voxtreme-matt

    voxtreme-matt Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Upgrading to the latest version of WHM / Cpanel sorted out the problem here.
     
  14. HOSTFORWEB

    HOSTFORWEB Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Do you have problems with mailman??
    Thanks.
     

Share This Page