The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ignoring local accounts routing all to default address

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Donatien, Nov 11, 2010.

  1. Donatien

    Donatien Registered

    Mar 6, 2007
    Likes Received:
    Trophy Points:
    After the 11.28 update on account on my server stopped working.

    The problem is that it seems to ignore any defined mail accounts. All mail gets routed to the default address. The email trace util says something like: -> virtual_aliases via /etc/valiases/ -> (ie the main box).

    The /etc/valiases/ contains only one line:

    *: myaccount

    It's also impossible to login to any of the mail boxes for the domain. Mail log shows:

    Nov 11 11:12:13 servername pop3d: LOGIN FAILED,, ip=[::ffff:x.x.x.x]

    I can login and fetch mail from the main account - that one works ok, but now gets everyones mail..

    It's just one domain out of many that seems broken.

    I'm out of ideas - anyone with input on this?

    Edit: I found the problem. In the file /var/cpanel/users/mydomain, there was a wrong USER listed, the result of another domain migration a long time ago I guess. Seems the latest version of Cpanel / system has triggered this to be important. After editing the file, removing duplicate entries and running /scripts/updateuserdomains it now works as expected again.
    #1 Donatien, Nov 11, 2010
    Last edited: Nov 11, 2010

Share This Page