The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IMAP and addon domains

Discussion in 'General Discussion' started by bking, Oct 10, 2005.

  1. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    I have just had someone report that IMAP is not working for their addon domains.
    They have addon domains that were added yonks ago, and imap continues to work. BUT if a new email address is added to those doamins, the new email address auths fine with POP, but not for IMAP. Old accounts that were there previously continue to work.

    using: WHM 10.6.0 cPanel 10.8.0-C41

    is anyone else noticing this? Should I raise a bug for it, or is it a known issue? Or, am I doing something weird? :)
     
  2. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    hrmm... Actually, IMAP is now failing for all domains/accounts.
    Except main accounts

    main accounts work fine, but email addresses fail.
    kind of reminds me of when an up2date installed a newer imapd version over the cpanel one, but that should not be an issue with the full path to the cpanel version now in xinetd?

    Any thoughts?
    Thanks
     
  3. Renjith Rajan

    Renjith Rajan Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
Loading...

Share This Page