The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

imap failing on fresh install

Discussion in 'General Discussion' started by phantom2, Jun 21, 2004.

  1. phantom2

    phantom2 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,
    I just activated a cpanel license, set everything up and now imap is failing. I tailed the message log and got this...

    Jun 21 19:13:08 one xinetd[5843]: Server in.qpopper is not executable [file=/etc/xinetd.d/pop-3] [line=9]
    Jun 21 19:13:08 one xinetd[5843]: Error parsing attribute server - DISABLING SERVICE [file=/etc/xinetd.d/pop-3] [line=9]
    Jun 21 19:13:08 one xinetd[5843]: Server in.talkd is not executable [file=/etc/xinetd.d/talk] [line=9]
    Jun 21 19:13:08 one xinetd[5843]: Error parsing attribute server - DISABLING SERVICE [file=/etc/xinetd.d/talk] [line=9]
    Jun 21 19:13:08 one xinetd[5843]: Server in.telnetd is not executable [file=/etc/xinetd.d/telnet] [line=9]
    Jun 21 19:13:08 one xinetd[5843]: Error parsing attribute server - DISABLING SERVICE [file=/etc/xinetd.d/telnet] [line=9]
    Jun 21 19:13:08 one xinetd[5843]: xinetd Version 2.3.12 started with libwrap loadavg options compiled in.
    Jun 21 19:13:08 one xinetd[5843]: Started working: 0 available services

    Any ideas?

    Thanks!
     
Loading...

Share This Page