The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IMP Webmail can't send email to local domains when language set traditional chinese

Discussion in 'E-mail Discussions' started by ericlkh, May 6, 2003.

  1. ericlkh

    ericlkh Member

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Dear all,

    I found that when my user use the traditional chinese language IMP, they cannot send email to the user within the local domains (all domains in the machines), e.g. eric@domain.com send to may@domain.com via IMP in Trad. chinese mode, The exim mail log said the mail was delived via virtual delivery, but the inbox file was just added a line "From cpanel@one.hkcybernet.com ¶g¤G 5¤ë 06 23:28:39 2003" and all other content and headers was gone...

    Anyone can help ? quite urgent....

    Regards,
    Eric
     
  2. hutech

    hutech Member

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yes, we are having the same problem.
    no one is able to help, even cpanel staff itself.
    i am so disappoint with cpanel support services.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. ericlkh

    ericlkh Member

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi hutech, the problem can be solved by modifiy the IMP config file:

    - Modify the Horde to use SMTP localhost rather than sendmail
    - horde/config/horde.php
    - $conf['mailer']['type'] = 'smtp';
    - Remark // ...= array('sendmail_path' => '/usr/sbin/sendmail');
    - $conf['mailer']['params'] = array('host' => 'your.localhostname.com');

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. hutech

    hutech Member

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thanks for helping out
    Dear Eric,

    thanks very much, i guess you are very good about cpanel.

    also, if it is too much to ask, it is also regarding imp.

    some of my user is using japanese language, and when they are using jpn window, seems like they are having problem to display the correct fonts. even thought by changing the encoding in IE.

    have you encounter the same problem. also, if i want to upgrade cpanel horde imp to a newer version , would it be affect the cpanel functions.

    and in imp, user is not able to create mutiple dir, i.e.

    eric
    --personal
    --business
    office
    --may
    --paul
    company
    --abc
    ---amy

    currently only one level of dir is allow.

    did you have the same problems, and do you know how to solve them.

    thank very much for your help.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. hostito

    hostito Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2003
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well, I just wanted to say that when w tried Horde in Japanese we saw the text all broken. We tried changing encoding and reloading the pages but it did not help.

    I wish I could offer a solution :(

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Squirrelmail works great for Japanese...if you install your own copy and set the preferences to Japanese. I can show you how, if you want. In this case, you'll have a separate squirrelmail on the server only used by your Japanese customers...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. sfield

    sfield Active Member

    Joined:
    Sep 8, 2003
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Has anyone found a solution for the problem that the default installs of webmail do not work with the chinese language?

    Thanks
     
  8. bit

    bit Registered

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Any idea, welcome.

    I got one reseller and free trial account.
    Both are based on CPanel.
    And I set the webmail to Chinese Language interface.
    Through Horde and SquirrelMail, both all can't send mail to self. Why ? Send out to other mail server, OK.
    (Except same machine, same mail server, and same domains on it.)

    I have another account use PLESK with Horde webmail, and I set it to Chinese Language Interface, it always work for me.

    And, CPanel's tech. have any idea about this ?

    Since I got this problem, my hosting company all consuting to CPanel tech., but till now, no solution. ???

    Thanks anyone's idea.

    Regards.
     
Loading...

Share This Page