Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Incorrect disk space

Discussion in 'General Discussion' started by gopkris2005, Jul 8, 2013.

  1. gopkris2005

    gopkris2005 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hi,

    Server WHM shows correct disk space and limit but cpanel shows, the following infinite values. I have tried quota check, fix quota and etc.,

    What is the problem?


    Disk Space Usage NA / ∞
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,584
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Check the Package the account uses.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello :)

    Please run the following command and let us know if you notice any errors or warnings:

    Code:
    /scripts/fixquotas
    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. gopkris2005

    gopkris2005 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I have already done this script but still have NA status in cpanel

    Disk Space Usage NA / ∞


     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Could you provide more information about the type of system you are using? For example, is this a VPS or a dedicated server? Have you reviewed the document we provide about fixing quotas to try those solutions? It's available at:

    How to Fix Quotas

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice