The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Index papge not working??????

Discussion in 'General Discussion' started by y2kota, Jun 26, 2004.

  1. y2kota

    y2kota Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Out of the blue I'm getting this for my home page at http://y2kota.us ..........

    "There is no website configured at this address.

    You are seeing this page because there is nothing configured for the site you have requested. If you think you are seeing this page in error, please contact the site administrator or datacenter responsible for this site.

    About cPanel:

    cPanel is a leading provider of software for the webhosting industry. If you would like to learn more about cPanel please visit our website at http://www.cpanel.net/. Please be advised that cPanel is not a webhosting company itself, and as such is not responsible for content found elsewhere on this site."

    All my other pages work fine,
    http://y2kota.us/modifications.html

    What did I do? Did I not pay a bill some where? Did I screw somthing up?:confused:


    Signed Lost in the web!
     
  2. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Worked for me. Either your hosting provider fixed it, or it was temporary, or there is a problem somewhere between your computer and your providers server.
     
  3. y2kota

    y2kota Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    Now it works? Ok never mind;) Thanks for what ever you did:D
     
  4. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    He intimidated it with his squirrel magic :eek:
     
  5. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    How'd you know? ;)


    Actually, it was probably a temporary problem at your hosting providers end.
     
  6. y2kota

    y2kota Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Could be. My page did come "back" after I cleared the cache:rolleyes:
     
Loading...

Share This Page