The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

initial cpanel log-in

Discussion in 'General Discussion' started by wills, Sep 19, 2003.

  1. wills

    wills Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Okay my new server is now acting all weird. The edge update was enabled so when I ran it, it went to version 8.x

    now when I log-in to a cpanel I see this:

    [19/Sep/2003:02:48:58 -0500] "GET / HTTP/1.1" 301 0 "" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Q312461; .NET CLR 1.0.3705)" HTTP/1.0 301 Moved Server: cpaneld/8.0 Connection: close Location: /frontend/BlueCP/index.html Content-type: text/html The Document has moved here

    I can click on the link and move on but this is annoying...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. wills

    wills Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    anyone?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. nickvdbrink

    nickvdbrink Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    /etc/rc.d/init.d/cpanel3 restart run that command it restarts whm/cpanel then it must be ok

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. wills

    wills Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I'm sorry, I don't usually do this sort of things, do I just run the line above in the command line?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. nickvdbrink

    nickvdbrink Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    yeas

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. wills

    wills Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Thank you, I didn't put restart run in the command.

    It worked like a charm, the log-in page is working and that also took care of awstats.pl, which I was having problems with :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. nickvdbrink

    nickvdbrink Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    K then :D

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page