The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Install Problem

Discussion in 'General Discussion' started by Stevez, Jun 25, 2004.

  1. Stevez

    Stevez Active Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I think i put my other thread in the wrong section so im posting it here..

    Hey there.

    I have a free 15day trail of cpanal atm. I am buying a Lience of cpanel as soon as my new servers gets to the datacenter (5days).

    In the mean time i got a 15 day free trail so i could see how cpanel is setup before i install it on my production server.

    I started to install it on my test server following theses instructions
    http://cpanel.net/install.html

    The install seemd to go fine but when i logged into the WHM Control Panel it asked for a user/pass so i put in my user root and my root password.. it logged in..
    Buti never seen the agreement screen or nothing like it said i should..


    Now i only have these options
    =============================
    Setup Remote Access Key

    Configure Cluster

    Synchronize DNS Records with Primary Nameserver

    Upgrade to Latest Version
    =============================

    Im stuck on what i am spoes to do next??

    Ive looked all over google.com to try get some more help but with no luck..

    Any help would be appreciated
     
  2. eth00

    eth00 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NC
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Sounds like you have the dns only version, are you sure that you downloaded the full cPanel?
     
  3. Stevez

    Stevez Active Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ok now i feel stupid..

    downloaded the wrong file..

    lol thanks.
     
Loading...

Share This Page