Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Install Problems?

Discussion in 'General Discussion' started by bert, Jul 25, 2002.

  1. bert

    bert Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2001
    Messages:
    602
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Just installed cpanel on a new box, but when I went to WHM to finalize the setup, I got this error:

    Content-type: text/plain

    Undefined subroutine &main::selfdef called at whostmgr/bin/whostmgr.pl line 4896.

    The weird thing is that the setup went along without any problems.

    Can anyone help me out with this?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. bert

    bert Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2001
    Messages:
    602
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Can someone really help with this? It has been a few days and we have not been able to install CPanel. Have opened a support ticket, but no answer either.

    Thanks :p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice