The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Install stops at wget.

Discussion in 'General Discussion' started by Necroist, Jul 30, 2004.

  1. Necroist

    Necroist Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi guys,

    I did a reformat and a clean install of cpanel, but for some reason, it just stucked at this part of the installation.

    http://img70.exs.cx/img70/4049/freebsd2.gif

    Its been like that for over 2 hours now. What should I do?

    Using FreeBSD 4.10-release and now I can't use the command "top"
     
    #1 Necroist, Jul 30, 2004
    Last edited: Jul 30, 2004
  2. sjackson909

    sjackson909 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, OH
    Well install the w3m port be for you install cpanel. Also that doesn't look like a fresh install of Freebsd. I know a fresh install doesn't have ruby installed.

    Thanks
    -Seth
     
  3. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    maybe the installation of your os didnt fully complete?..and didnt install theneeded files and such?.


    run some updates on your os to be sure everything is workin and running ?
     
Loading...

Share This Page