The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Installation Question

Discussion in 'General Discussion' started by eldar, Apr 9, 2003.

  1. eldar

    eldar Member

    Joined:
    Nov 7, 2001
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I was curious if anyone can tell me if this is normal...
    Each time I run the installer from my server, I get the following:

    Creating directory installd
    Verifying archive integrity...OK
    Uncompressing cplyr1-DarkORB-03.23.2002.............................................................................................................................................................................
    cPanel [5.0] Layer 1 Installer Init.....
    Warning !!! Warning !!! WARNING !!! Warning !!! Warning
    -------------------------------------------------------
    cPanel requires a fresh/clean server!
    If you are serving websites off this server (and are
    not already running cPanel) this installer will
    overwrite all of your config files. You should hit
    Ctrl+C NOW!!!
    If this is a new server please ignore this messages
    -------------------------------------------------------
    Warning !!! Warning !!! WARNING !!! Warning !!! Warning
    Waiting 5 seconds.....
    Done
    This install will take 10-70 minutes depending on your hardware.
    Now is the time to go get another cup of coffee/jolt.
    The install will log to /var/log/cp4install.log.
    Repairing OS Problems....Done
    Installing Default resolv.conf....Done
    Installing Support Libs.Loading rpm update cache...

    And it sits here for a very, very long time...I stopped it once and restarted thinking it had hung, and it is waiting again. Is this normal? OR am I missing something?

    Thanks...
     
Loading...

Share This Page