The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

installed ssl but not work

Discussion in 'General Discussion' started by xxingan, Sep 28, 2005.

  1. xxingan

    xxingan Member

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I bought a verisign ssl crt and install it in whm. seemed everything is ok but have a problem.

    my index page is a .jsp file, so when i type in https://www.mydomain.com , just not show index page but source code.

    I try to open https://www.mydomain.com/a.htm is ok.

    What's the problem ? who can help me work out the issue?
     
  2. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Please see if you have got tomcat installed. The jsp files needs that.
     
  3. xxingan

    xxingan Member

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    tomcat installed and work fine. if I do not add https and all site working fine..

    so strange..
     
  4. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    443 is the port I think SSL is running on and you do not have tomcat there.
    Think you need to specigy this in server.xml
     
Loading...

Share This Page