The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Installed SSL Mail Stopped Working

Discussion in 'E-mail Discussions' started by BAHADIR ACAR, Jun 19, 2015.

  1. BAHADIR ACAR

    BAHADIR ACAR Registered

    Joined:
    Jun 19, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ANKARA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    I installed SSL, and mail is not going. Please help me...
    995 comes mail via e-mail port.
    But do not send mail through port 465 e-mail.
    What can I do for this?

    Regards
     
  2. 24x7ss

    24x7ss Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    271
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    How you are sending the mails ? Are you using any email client or webmail ? Provide me the complete error message.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,676
    Likes Received:
    648
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Are you sending email via an email client? If so, could you let us know which mail client, the mail configuration settings you are using (with example domain names instead of real ones), and the full error message?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page