The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Installing a Helpdesk into cPanel

Discussion in 'General Discussion' started by cparvin, Jun 21, 2007.

  1. cparvin

    cparvin Registered

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Wilder, ID, USA
    I remember that about a thousand ( :) ) versions ago, there was a link for customer/user service on the cPanel, setup on WHM. Is there a way to install a link to my domain "help desk" in the customer/users cpanel??
     
  2. servmap

    servmap Member

    Joined:
    Apr 24, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    activate cpanelpro from addon module, and you'll see the link at the left bottom of your whm page
     
  3. cparvin

    cparvin Registered

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Wilder, ID, USA
    We must not be running the same version, because I am not finding cpanelpro in the addon module :(
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,476
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    In cPanel 11, we renamed Add-ons to Plugins to help ease confusion between WHM Plugins and cPAddons.

    You can find "cPanel Pro" in WHM -> cPanel -> Plugins
     
  6. cparvin

    cparvin Registered

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Wilder, ID, USA
    Thanks, it showed up, and now is on my "advanced" panel in the cPanel. Works fine. Just need to wait until the DNS resolves for the domains for which want to add the helpdesk.
     
Loading...

Share This Page