Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Installing MONO

Discussion in 'cPanel Developers' started by brucesinner, Nov 30, 2004.

  1. brucesinner

    brucesinner Registered

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I installed MONO from the WHM perfectly...no errors
    But it said to run /scripts/addasp to setup a domain to run asp.net
    I ran the script and then my httpd didnt restart anymore.
    I cleaned httpd.conf and commentd the problematic lines...but does anyone knows how to make this thing work correctly?
    After I installs MONO what i should do to make Apache load it ?

    Thanks in advance,
    Bruce
     
  2. unamigo

    unamigo Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Same problem here, have found a solution?
     
  3. tomfra

    tomfra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2002
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I had the same problem and asked my webhost. This was their answer:

    "mod_mono module was not loaded in apache though it was being used and hence the problem".

    Also, they corrected it but I don't know the exact steps.

    Tomas
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice