Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Installing Wildcard SSL via WHM - Not Working

Discussion in 'General Discussion' started by mixx941, May 8, 2005.

  1. mixx941

    mixx941 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hi everyone. Got another SSL question here. I got a wildcard SSL certificate from Startcom.org, and am trying to install it. I generated the CSR via WHM, and put that into Startcom. It spit out a CRT, which I am attempting to save in WHM.

    I put the SSL certificate in the place for it, fill in the IP address and username, and when I click "Do It", it just sits there forever "loading".

    This is a dedicated IP address, and I'm trying to install the wildcard for *.mydomain.com.

    WHM 9.9.8 cPanel 9.9.8-S14 on FreeBSD.

    Thanks in advance for any ideas.

    -Mark
     
  2. mixx941

    mixx941 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Still trying to find a solution to this.

    Thanks!

    -Mark
     
  3. Renjith Rajan

    Renjith Rajan Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice