The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Interchange Error After Upgrading Perl

Discussion in 'General Discussion' started by Curious Too, May 16, 2002.

  1. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    After upgrading to perl 5.6.1 the following Interchange error is returned:

    interchange: error in loading shared libraries: /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.1/i686-linux/auto/Crypt/SSLeay/SSLeay.so: undefined symbol: OPENSSL_free

    Crypt::SSLeay is the latest version. Any ideas?
     
  2. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I fixed the problem. Re-installing the OpenSSL 0.9.5.a RPM didn't help, but downloading and compiling the tar file fixed the problem.
     
  3. DHL

    DHL Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2002
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    How did you fix this, I have the same problem I think, after upgrading to perl 5.6.1 I don't get that exact error but get a lot of garble when installing Interchange and the admin interface is showing 500 internal server error. I ran the fix scripts but nothing changed - 500 error.

    This is the output from cpanel when installing a cart:-

    chgrp: too few arguments Try `chgrp --help' for more information. chgrp: too few arguments Try `chgrp --help' for more information. chgrp: too few arguments Try `chgrp --help' for more information. chgrp: too few arguments Try `chgrp --help' for more information. chgrp: too few arguments Try `chgrp --help' for more information

    This is referring to group, any ideas?

    Steve
     
  4. DHL

    DHL Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2002
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Fixed it too.... installed mod_perl rpm all is good :)
     
Loading...

Share This Page