The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Interchange keeps failing

Discussion in 'General Discussion' started by haze, Apr 27, 2002.

  1. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ever since WHM upgraded to build 96 interchange has been failing. How can I fix it?
     
  2. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Anyone else having this problem?
    I noticed this error while upgrading to build 101 as well:
    Syntax error
    In line 4 of the configuration file 'interchange.cfg':

    I really don't know whats wrong with the line at all.
     
  3. shaun

    shaun Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2001
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Clemente, Ca
    I am also having this issue with a client's server... I'm working on finding a fix.
     
  4. shannon

    shannon Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Add another person who's experienced this a bit in the last few days.. my interchange will randomly crash and be automagically restarted. ;)
     
  5. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Anyone find a fix for this yet?
     
  6. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Sorry to keep bumping this, but I haven't found a fix yet. Anyone else?
     
  7. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    I fixed the problem by copying the interchange.cfg file from a server that it was working on to the new one and added the user info.
     
Loading...

Share This Page