The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Interchange Problems

Discussion in 'General Discussion' started by Vovex, Dec 18, 2003.

  1. Vovex

    Vovex Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have gone to "Service Manager" under WHM as root and unchecked interchange. However, every 3 minutes I get an email from service monitor saying:

    interchange failed @ Thu Dec 18 05:39:49 2003. A restart was attempted automagicly.


    Why wont this damn thing just shut off like I told it too?
     
  2. ramprage

    ramprage Well-Known Member

    Joined:
    Jul 21, 2002
    Messages:
    667
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    I've having the exact same issue.. Interchange won't let up! Constant email notices
     
  3. coolbluenet

    coolbluenet Active Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Middlesbrough, UK
    same here, still no idea's??? :confused: Please someone help?! :(
     
  4. eth00

    eth00 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NC
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You need to disable it in the tweak settings AND service manager.

    I really wonder why they have just not taken interchange out with all the trouble it has created.
     
  5. coolbluenet

    coolbluenet Active Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Middlesbrough, UK
    I have done that, but still sending me e-mails every 3 min! and I have del the file in the checkserv directory. so its not howing red. Is there a fix??
     
  6. eth00

    eth00 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NC
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I seem to remember that if you reboot the box it might solve the issue (after you disabled it). You might go ahead and try and that and report if it works.
     
  7. coolbluenet

    coolbluenet Active Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Middlesbrough, UK
    well my servers all to pot, esim wont restart at mo, and the other keep failing, then coming bak up. but had no e-mail about interchange, so might be ok??
     
  8. coolbluenet

    coolbluenet Active Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Middlesbrough, UK
    its exim 26 that keeps failing now...:mad:

    UPDATE:
    All seams well now?!
     
    #8 coolbluenet, Apr 26, 2004
    Last edited: Apr 26, 2004
  9. eth00

    eth00 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NC
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    So that worked out for you then?
     
  10. coolbluenet

    coolbluenet Active Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Middlesbrough, UK
    yher, well guess so!! :D
     
Loading...

Share This Page