Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

IP address MISSING???

Discussion in 'General Discussion' started by chrille112, Feb 6, 2009.

  1. chrille112

    chrille112 Member

    Joined:
    Apr 6, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have downgraded from Apache 2 to 1.3 via easyapache. Now when I go to "list accounts" page, it says MISSING in the IP column? Any ideas how to solve this?

    I'm using a single shared IP.
     
  2. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    931
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    168
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Try restarting cpanel ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. chrille112

    chrille112 Member

    Joined:
    Apr 6, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Thanks, that solved my problem :)
     
  4. chaloupe

    chaloupe Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Dieppe, NB, Canada
    For us to fix it, we had to rebuild the httpd file as a cPanel restart would not to the trick :


    /scripts/rebuildhttpdconf

    Hope this could help someone else in case you face the same issue.

    Regards,
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice