Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Ip functions not showing in whm normal or not?

Discussion in 'General Discussion' started by apfan, Jan 30, 2010.

  1. apfan

    apfan Member

    Joined:
    Jun 6, 2005
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Iceland
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,160
    Likes Received:
    370
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    The option is called Change Site's IP Address in the Account Functions sectio of the left menu.
    Or:
    On the list accounts page if you place your mouse over the IP for that account an option should show up to edit.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. apfan

    apfan Member

    Joined:
    Jun 6, 2005
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Iceland
    It does not showing up.
    What is wrong should i contact my hosting provider?
    Can someone please post picture on how it should look like.


    Sincerely Apfan
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,160
    Likes Received:
    370
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Sounds like you've got a reseller account with limits. Your host can help with this.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. cPanelDon

    cPanelDon cPanel Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    2,554
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Houston, Texas, U.S.A.
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    I believe this is correct; unless the login username being used for WHM is "root" (i.e., the system administrator) it sounds like the issue is that of a reseller account in WHM that has certain access restrictions as defined in the WHM Reseller Center.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice