The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IP is used by itself?

Discussion in 'General Discussion' started by mksirel, Apr 21, 2006.

  1. mksirel

    mksirel Registered

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My ISP added 3 extra IPs for me in addition to the one I got with the server. I had to add them to WHM myself though. I added them, but I can't assign the any accounts to the last IP. When I check the "Show IP Address Usage" link, it shows the same IP under HTTP Usage too (basically it shows the IP twice on one line). I haven't reserved the IP... Any ideas, anyone?
     
  2. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Earth
    Try removing the IP and add it again from WHM and I assume you want to assign dedicated IP for an account. If yes, do the following :-
    1. Edit httpd.conf file under /usr/local/apache/conf/
    pico /usr/local/apache/conf/httpd.conf

    2. Edit the VirtualHost entry for the particular domain and assign the dedicated IP.
    <VirtualHost NewIP>

    3. Add a NameVirtualHost entry for the new IP.
    NameVirtualHost NewIP:80

    4. Save the file and restart apache.
    service httpd restart.
     
  3. mksirel

    mksirel Registered

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you, this solution worked fine ;)
     
Loading...

Share This Page