The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IP's Missing

Discussion in 'General Discussion' started by SteveD3, Dec 27, 2003.

  1. SteveD3

    SteveD3 Member

    Joined:
    Jul 3, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I cant get 2 IP's added in WHM, it shows them listed when I look at:
    showedit\reserved IP's

    However when I look at IP usage, they are not there, and if I list Ip's they are not there.

    Anyone know how to fix this? The 2 Ip's I need to add are DNS ip's and with out them I get no sites to show up.

    Im using:
    RH 7.3 with the newest kernel
    WHM 8.5.4
    Cpanel 8.5.5-R20

    -Steve

    cPanel.net Support Ticket Number: 33675
     
  2. ehsan

    ehsan Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2001
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    can you ping them?

    what do you get when you run ifconfig from shell?
     
  3. SteveD3

    SteveD3 Member

    Joined:
    Jul 3, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    If I ping them, they are unreachable.

    ifconfig shows this

    eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:20:ED:7E:33:A9
    inet addr:69.22.169.145 Bcast:69.22.169.255 Mask:255.255.255.0
    UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
    RX packets:2373470 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:436205 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:100
    RX bytes:235065174 (224.1 Mb) TX bytes:487608868 (465.0 Mb)
    Interrupt:11 Base address:0xc000

    lo Link encap:Local Loopback
    inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
    UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
    RX packets:562572 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:562572 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:0
    RX bytes:39996544 (38.1 Mb) TX bytes:39996544 (38.1 Mb)



    What does that mean exactly?
     
  4. damainman

    damainman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    515
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    u might need to restart ur network.
     
  5. SteveD3

    SteveD3 Member

    Joined:
    Jul 3, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Cpanel fixed not sure what they did, but thanks for the help.
    I will remember to start me network in the future as you suggested.

    -Steve
     
Loading...

Share This Page