The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is anyone running lids with cpanel?

Discussion in 'Security' started by BianchiDude, Sep 12, 2009.

  1. BianchiDude

    BianchiDude Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Messages:
    619
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Is anyone running lids with cpanel?

    Care to share your ACL's? :D
     
  2. MattCurry

    MattCurry Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, Tx
    lids with cpanel

    Hello,

    What is it you are trying to accomplish, maybe I can help you.

    Thank you,
    Matthew Curry
    :)
     
  3. BianchiDude

    BianchiDude Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Messages:
    619
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I am trying to mitigate damage in the event of a hack.
     
  4. lbeachmike

    lbeachmike Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Long Beach, NY
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Any follow-up to this thread?
     
  5. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    In the first place, since there was never any specific information provided, is this what is being discussed?

    LIDS | LIDS Secure Linux System

    Once I know for certain what we are actually talking about, I could possibly provide some type of input on it.
     
Loading...

Share This Page