Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Is there a easy way to check if you have php seux set up or not?

Discussion in 'General Discussion' started by WebHostPro, Mar 1, 2004.

  1. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I set it up on most of our servers but one server I am not 100%. SHould of made a list :(

    I looked at the cpu usage but don't see too many referances to php files like the other ones so this would incline me to no.

    Thanks,
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. GOT

    GOT Get Proactive!
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chesapeake, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    ps -ax | grep php

    If you see php processes then it is compiled with suexec.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Thanks gethosting, strange though I tried it on a server with and got nothing.

    I will have to see where my mistake is.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. GOT

    GOT Get Proactive!
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chesapeake, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    It will only be there as php pages are being served, so if it si a light server or one with little to no php usage, then the processes won't be there. Basically the process is launched to serve the page and then goes away once it is done.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    O.k. I get it, thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice