Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Is there a problem adding sub-domains to add-on domains??

Discussion in 'General Discussion' started by WebHostPro, Mar 6, 2003.

  1. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    They seem to have a problem.

    Is this common and is there a fix yet???

    Or is it just not recomended to do...

    Thanks, Charles
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #1 WebHostPro, Mar 6, 2003
    Last edited: Mar 7, 2003
  2. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Anyone????

    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Pilgrim

    Pilgrim Active Member

    Joined:
    Apr 29, 2002
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    As far as I know it's common. An addon domain is not a real account. It just points to a subdirectory of another domain.

    So if you create sub1.addondomain.com where would it point?
     
    #3 Pilgrim, Mar 8, 2003
    Last edited: Mar 8, 2003
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice