The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is there a problem moving a acount that is suspended?

Discussion in 'General Discussion' started by DWHS.net, Dec 21, 2002.

  1. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    A account uses to much resource so we have to suspend it we then want to move it to a dedicated.

    Do we have to unsusped it before the WHM move?

    Or can we transfer it suspended and it will be live on the new server?

    Thank you, Charles
     
  2. e1173

    e1173 Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i have same problem!

    Plz help us!
     
  3. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    you can move it to another server (and it should stay suspended)
     
  4. geddes2

    geddes2 Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My experience on this is that the account is unsuspended by moving it over, but the .htaccess file in public_html sticks around, so after moving, just delete the .htaccess file in public_html
     
  5. Lyttek

    Lyttek Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    770
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    I've found too that there are some issues in moving a suspended account. Mailman lists, archives, etc. don't move correctly when suspended, as the script doesn't check for lists that are suspended. This was several months back, at which time I logged a bugzilla report, but if they've fixed the problem it hasn't been closed.

    There's a thread here somewhere detailing a script fix.
     
Loading...

Share This Page