The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Issue after transfer to new server

Discussion in 'General Discussion' started by webstyler, Dec 7, 2008.

  1. webstyler

    webstyler Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello

    I have transfer domain to new server, I have make this operation other times without big problem.. but this time I have it :/

    All domain on new server resolve to old server..

    If I try a ping in ssh for domain this resolve to old server..

    But If I check from my office, from dnsstuff, from browser, .. all resolve to new server.

    I have checked DNS and all domain point to correctly dns :(

    All domain is on /etc/localdomains
    /etc/remotedomains is empty

    Any idea ??

    Thanks
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If you have root access to both servers, feel welcome to let our technical analysts take a look at this for you.
     
  3. webstyler

    webstyler Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello

    We have solved

    We have change nameserver on resolv.conf and all work..

    I really don't undestand why not work because nameserver seems ok.. only resolve at old server.

    thanks
     
Loading...

Share This Page