The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Issue Logging into cPanel

Discussion in 'General Discussion' started by Rbeaudoin, Jan 28, 2008.

  1. Rbeaudoin

    Rbeaudoin Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello everyone,

    I am having a small issue which is bugging the heck out of me.

    When I go to my cPanel Login screen, the login pops up and I input my username:

    Username: cpanel
    Password: ************* (Why do you wanna know? Hah)

    I click Ok and boom the login screen pops up again.

    Yep.. just as if I typed in the wrong login info.

    I try again, this time pressing Enter.

    Same exact issue.

    Sigh.. Then I try a regular account, no problem at all.

    I am sure I have the right info.

    If I press ESC then it takes me to the regular login page and when I input the root login info, it works just fine.

    Yep... Hmm.. Any ideas or fixes?

    It really peeves me off.

    Thanks in advance.

    ========

    BTW, I am still trying to find out how some hosting sites have managed to create the automatic subdomain creation so that people can access cpanel, whm, and webmail like this:

    http://webmail.example.com
    http://whm.example.com
    http://cpanel.example.com

    I am willing to pay $5 if someone can figure out how everyone has it on so that when an account is created, it automatically makes those subdomains.

    ========

    I would also like to be able to set default 404 pages and such, any help? Sorry and thanks for all the help.:cool:

    Thanks,
    Raymond
     
    #1 Rbeaudoin, Jan 28, 2008
    Last edited: Jan 28, 2008
  2. Kimtsu08

    Kimtsu08 Registered

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hi try to clear your cookies then try it again,, :D
     
  3. Rbeaudoin

    Rbeaudoin Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks but....

    Thanks but I've tried that and I have cleared my cache and I have tried using multiple computers in multiple locations.
     
Loading...

Share This Page