The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Issue with MX Records

Discussion in 'General Discussion' started by mm1250, Dec 3, 2006.

  1. mm1250

    mm1250 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello there,

    Just got Cpanel this week and trying to get this working right. Having some issues with our MX records.

    I went in to the WHM DNS and configured the A record for mail and than modified the MX record as usual. So that was done right.

    MX records are working to the extent that only emails coming form outside are sending through. Emails being sent from INSIDE THE SERVER seem not to be working, infact, when your in Outlook and trying to send it just errors out before it sends with an "Unknown error".

    Anyone know what this could be.. I've checked the DNS settings up and down. .. Could it be like some sort of Cpanel bug?
     
    #1 mm1250, Dec 3, 2006
    Last edited: Dec 3, 2006
  2. nwilkens

    nwilkens Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2006
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Monroe MI
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Error Logs

    Check /var/log/exim_* logs to see if anything obvious is being reported.

    Nick
     
Loading...

Share This Page