The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

issue with wildcard ssl and apache.

Discussion in 'EasyApache' started by darmiccah, Mar 9, 2012.

  1. darmiccah

    darmiccah Registered

    Jan 10, 2011
    Likes Received:
    Trophy Points:
    Ok, here is the sitch....

    I have installed an wildcard ssl cert on the server * , during installation, I changed the hostname from * to, setup the user to be nobody, put in the main shared ip address for the server and installed it.

    Everything appears to be ok.

    I installed the ssl for the services on the server, everything appears to be ok.

    I then setup the as the shared ssl certificate on the server.

    Here is where I run into issues.

    Going to /cpanel /webmail all work security without any issues.

    However, if I go to it is still showing up as the old certificate.

    When I go into the WHM, to the SSL Key/Crt Manager, and hit the magnifying glass next to the cert, I see the following.

    Version: 3 (0x2)
    Serial Number: 360655 (0x580cf)
    Signature Algorithm: sha1WithRSAEncryption
    Issuer: C=US, O=GeoTrust, Inc., CN=RapidSSL CA
    Not Before: Mar 6 02:13:09 2012 GMT
    Not After : Apr 7 22:43:56 2013 GMT

    So it has installed the proper certificate.

    and before you ask...yes, I did restart apache.

    I am really stuck with this one, any help would be greatly appreciated.

Share This Page