The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

It's official: Interchange is not suitable for running with CPANEL unless...

Discussion in 'General Discussion' started by spaceman, Sep 18, 2003.

  1. spaceman

    spaceman Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Messages:
    481
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Article on the official Interchange website:

    http://www.icdevgroup.org/i/dev/cpanel.html?id=cagpFY6b

    Excerpt from the above:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. bmcclure

    bmcclure Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Racine, WI
    On another note, I was a complete newbie with Interchange, I enabled it in CPanel, and within 30 minutes I created a store and set it up and it worked fine ...

    It seems to work fine for CPanel, even for those who aren't Interchange experts...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. mjm

    mjm BANNED

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    it just says that you need to have 1/2 a brain to get it running but a bunch of people that run cPanel only have 1/5.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. bmcclure

    bmcclure Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Racine, WI
    Well, I have a full brain, I just hadn't used Interchange before, and as soon as I tried it it ran.

    Yes, many people (as I originally did) assume that CPanel is a simple install-and-you're-done, auto-administration, easy-as-1-2-3, no-manual-work, don't-need-to-know-linux software solution, but you can do so much more with it and get so much better results if you put in the extra work.

    CPanel is so much better than all the other solutions, though, it's in a whole other ballpark.

    I think since installing CPanel I know at least 9 or 10 times as much abotu Linux and administration than before I attempted to administer CPanel.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. mjm

    mjm BANNED

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i wasnt bagging on you guy. you got it working in 30 minutes, remember? :D

    that first dood's post made it seem like a huge hassle to get it working.

    i read the posted link, and the install seems like a really straight forward process.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. bmcclure

    bmcclure Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Racine, WI
    I wasn't implying you were ;-) I was just givign my input ... I agree, you're absolutely correct. :p

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    To be honest we have only had 1 customer ever actually use Interchange. The rest opted for osCommerce instead or their own cart they installed. We disabled Interchange due to this as we were tired of the error messages.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. Silverado

    Silverado Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Backyard - Poolside
    We had a few use Interchange until we installled OScommerce..... now nobody uses it. ;)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  9. bmcclure

    bmcclure Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Racine, WI
    I think we're going to disable it as well ... the errors are annoying when restartign CPanel and such, and nobody uses it...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     

Share This Page