The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

json-api killzone isn't working

Discussion in 'cPanel Developers' started by hezhez, Sep 11, 2014.

  1. hezhez

    hezhez Registered

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you clarify if you are using a script or simply attempting to access the URL through a browser? Do you notice any errors in /usr/local/cpanel/logs/login_log or /usr/local/cpanel/logs/error_log?

    Thank you.
     
  3. hezhez

    hezhez Registered

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Hi,

    Thank you for you kind reply,

    I'm trying using is through script (and i tried also URL) and get access denied error, no log in error_log ...

    Thank !

     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page