The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Just added secure.domain.com for SSL

Discussion in 'General Discussion' started by jsteel, Sep 20, 2002.

  1. jsteel

    jsteel Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    646
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    I just acquired an SSL cert for one of my customers using the hostname secure.domain.com. Apache is loading the &IfDefine SSL& record that I manually entered just fine (it's pointing at the public_html directory of domain.com). I've added an A record into the domain.com zone file and restarted bind. I still can't ping secure.domain.com, nor access it via https. Any ideas? Did I miss something?

    The customer is planning on going live tomorrow, so please assist asap.

    Graciously,
    Jaz
     
  2. randy

    randy Member

    Joined:
    Oct 12, 2001
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    can you resolve the domain from the server it is hosted on? If not, then you have an error in your NS files...

    nslookup secure.domain.com
     
  3. jsteel

    jsteel Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    646
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    Yes, it resolves properly. This shouldn't be any kind of propagation issue either since it is just an A Record of a domain that has already propagated. I'm baffled.

    Thanks,
    Jaz
     
Loading...

Share This Page