The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Last (FORCED) update & EXIM

Discussion in 'General Discussion' started by Ley, Mar 13, 2004.

  1. Ley

    Ley Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I saw a few threads about this but in NONE a good solution for freebsd users.

    Is there any way to get EXIM working again after the update? Since the update mails are only getting stuck in the mail Q with the msg: UNROUTABLE MAIL DOMAIN.

    I have tried everything i could but i cannot get it to work...i wish i had set updates to NEVER :(



    (edit my whm & cpanel are broken again...upcp does not work..upcp --force neither. Gotta love this update).
     
  2. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Is your /etc/localdomains empty?
     
  3. Ley

    Ley Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    nope..it has all accounts that i added. No, it doesn't have domains like hotmail.com etc
     
  4. Ley

    Ley Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Someone please help me get exim working...all mails are filling in the mail Q :(
     
  5. HostIt

    HostIt Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Does your /etc/localdomains contain your server's hostname? If not, that may be your problem right there :)
     
  6. Ley

    Ley Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have already fixed this by installing a betaexim :O
     
  7. Ley

    Ley Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    In the scripts directory...the file itself is called eximrh7-test or something similar to this :D
     
  8. Servia

    Servia Active Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Finland
    I reinstalled the normal version of exim.

    /scripts/exim4

    And finally it started to work. What a relief.

    Thanks to Ley for the idea.

    I didn't try this before, because I thought that reinstalling cpanel, would install the other needed software on the same time.. well, anyways. My box started to work. Hopefully it happens to everyone else too.
     
Loading...

Share This Page