The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

LAST/READ header not set in Email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by sej7278, Jan 12, 2003.

  1. sej7278

    sej7278 Member

    Joined:
    Jan 12, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    If I check my Email at work I live to leave it on the server so I can fetch it when I get home.

    So in Yahoo WebMail or Outlook I set &leave mail on server& / & fetch only new mail&.

    It doesn't work with my CPanel accounts - every time I fetch it gets everything - old and new, so it is leaving the mail on the server, but it's not marked as LAST or READ so it keeps getting re-fetched.

    Anyone know what the problem is - exim setup or CPanel 5.3-edge?
     
  2. Tom Pyles

    Tom Pyles Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Are all accounts doing this? We had it happen with one client....it was a week before she contacted us...was getting hundreds of repeated message by the end of the week. She deleted the account and recreated it and that stopped this from happening. Keep in mind that this was with one account, not multiple accounts.
     
  3. sej7278

    sej7278 Member

    Joined:
    Jan 12, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes, this happens with all POP3 accounts.

    Deleting and recreating the accounts did not fix the problem.
     
Loading...

Share This Page