The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Leech Protect (Bug??)

Discussion in 'General Discussion' started by olli460, Mar 15, 2004.

  1. olli460

    olli460 Registered

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello i activated leech protect on one of my folders

    Click Here To See The Error

    and in Cpanel i get this error when i click Disable :


    • Leech Protection Disabled!
      [an error occurred while processing this directive]


    Any had the same problem or know how to fix it??
     
  2. olli460

    olli460 Registered

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Sorry there was a error in my script not cpanel Sorry u can delete this post now
     
  3. PbG

    PbG Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2003
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm seeing this same error . . . What was the error in your script please??
     
  4. olli460

    olli460 Registered

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    the script was showing leech protect on the downloads, and was making folders everywhere so it was all mucked up
     
  5. PbG

    PbG Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2003
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Have you actually attempted to trigger the leech protection?? I set the threshold to 7. It failed to redirect/cancel after 10 logins. I'm going to retry it with 10 different IP's just wondering if you/anyone else has actually seen it work?? BTW I'm testing this on a FreeBSD server have not tested it in RH yet.
     
  6. olli460

    olli460 Registered

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i just deleted the hosting acctuon and remade it seemed to work sorry not much help
     
Loading...

Share This Page