Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Legacy Restore Backups showing blank in whm

Discussion in 'Data Protection' started by ravijas, Sep 30, 2014.

  1. ravijas

    ravijas Member

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    After clicking on Legacy Restore Backups in whm getting blank page. Current Version: WHM 11.44.1 (build 18)

    Error logs:
    Code:
    ---------
    Failed to execute sql method selectall_hashref: DBD::mysql::db selectall_hashref failed: Incorrect information in file: './whmxfer/sessions.frm' at /usr/local/cpanel/Cpanel/DBBackend.pm line 144
            Cpanel::DBBackend::_retried_sql(__CPANEL_HIDDEN__, __CPANEL_HIDDEN__, __CPANEL_HIDDEN__) called at /usr/local/cpanel/Whostmgr/Transfers/SessionDB.pm line 70
            Whostmgr::Transfers::SessionDB::list_session_details('Whostmgr::Transfers::SessionDB=HASH(0x19c62f50)', 'ARRAY(0x19bfaf00)', 'legacybackuprestore') called at whostmgr/bin/whostmgr5 line 1116
            main::backuprestore() called at whostmgr/bin/whostmgr5 line 266
    ---------
    Any idea?
     
    #1 ravijas, Sep 30, 2014
    Last edited by a moderator: Sep 30, 2014
  2. ravijas

    ravijas Member

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Support Request submitted Id 5522495
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,749
    Likes Received:
    1,885
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello :)

    The error message you provided indicates the "whmxfer" database might be corrupted. I see you have closed the support ticket. Is the issue now resolved, and if so, would you mind sharing the solution?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. ravijas

    ravijas Member

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Yes correct. whmxfer was corrupted. Just dropped it and run: /usr/local/cpanel/scripts/setup_whmxfer_db

    Thanks.

    RaviJas.
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,749
    Likes Received:
    1,885
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I am happy to see the issue was resolved. Thank you for updating us with the outcome.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice