The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Let's Encrypt SSL Error

Discussion in 'Security' started by YURICL, Aug 9, 2016.

Tags:
  1. YURICL

    YURICL Member

    Joined:
    Aug 9, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Registro
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello Guys.

    The Let's Encrypt was working okay, but today when I install a new domain receive this error message.

    There was a problem processing your request

     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    648
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Could you browse to the "Logs" tab in "WHM Home » SSL/TLS » Manage AutoSSL" and let us know the full log output when attempting to run AutoSSL for the user?

    Thank you.
     
  3. YURICL

    YURICL Member

    Joined:
    Aug 9, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Registro
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I managed to solve. I had to change the host but went back to old name and everything returned to normal.

    Thank you.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    648
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page