The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

lfd failed

Discussion in 'General Discussion' started by xxsAm, Jun 27, 2007.

  1. xxsAm

    xxsAm Registered

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Main >> Server Status >> Service Status
    This shows that lfd failed
    [​IMG]

    Yet when i go to Main >> ConfigServer Security & Firewall - csf v2.79
    It says Status of lfd:lfd (pid 11758) is running...
    [​IMG]


    Which one is correct? And what can I do?

    Thanks
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,474
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  3. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    back woods of NC, USA
    i am getting this as well but only on servers where I made a change to the services manager. I keep getting a lfd restart email
     
  4. t9clkclnr

    t9clkclnr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Southern California
  5. orty

    orty Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bend, Oregon
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  6. xxsAm

    xxsAm Registered

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  7. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    back woods of NC, USA
    chkservd has been fixed in latest EDGE, not sure about current . I don't run anything but EDGE.
     
  8. pleasecomeagain

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem after upgrade

    Upgraded to WHM 11.2.0 cPanel 11.7.0-E14782 and lfd keeps failing.

    Need to try other workaround.
     
  9. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    back woods of NC, USA
    try going into the service manager and resetting all your services like you need them and then hit save.

    while you do that you can watch the chkservd log:
    tail -f /var/log/chkservd.log

    open another SSH as root and do a "service chkservd restart" and watch the log and you can see if it's fixed.
     
  10. pleasecomeagain

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you.

    chkservd had to be restarted... thanks.
     
Loading...

Share This Page