The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

limit one yser's bandwidth, it changes another.

Discussion in 'General Discussion' started by jaredweb, Oct 20, 2003.

  1. jaredweb

    jaredweb Member

    Joined:
    May 14, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a client that has a reseller account. When he tries to limit the bandwidth of a domain, it actually changes another domains bandwidth limits. Very odd...

    ***********************************************
    Modifing fazer's Bandwidth Limit

    korey's bandwidth limit has been set to 500 meg.

    Bandwidth limit (524288000) is lower then (2907859 ) (all limits removed)

    Enabling korey.arson-network.com...Done

    Limit Change Complete
    ***********************************************

    any ideas?
     
  2. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Same problem any news on this?

    Thanks,

    -Charles
     
  3. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    tried updating cpanel,
    Also /scripts/fixcommonproblems, /scripts/fixeverything

    Still same problem.

    -Charles
     
  4. jaredweb

    jaredweb Member

    Joined:
    May 14, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cpanel told me to run these scripts.

    /scripts/updatenow

    /scripts/cleanbw

    Give those a shot. I haven't heard back from my client yet as to whether it fixed it or not.
     
  5. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks man :)
     
  6. Creazioni

    Creazioni Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i make all

    /scripts/fixcommonproblems
    /scripts/fixeverything
    /scripts/updatenow

    /scripts/cleanbw


    but nothing work fine...

    other solution??

    THANKS
     
  7. evolver

    evolver Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    The same problem on our WHM... :(
    I was send BUG report to "cPanel Inc." yesterday about this problem...

    Our version: 8.5.4 R7
     
  8. purplepaws

    purplepaws Well-Known Member

    Joined:
    Jan 15, 2002
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same problem on one of our servers. Any news/fixes? Above doesnt resolve.
     
  9. evolver

    evolver Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    just now cPanel Inc. can not fix it :(
    We are waiting... :(
     
  10. evolver

    evolver Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Downgrade or Upgrade to cPanel 8.5.3 S3.
    It's fixed :cool:
     
  11. purplepaws

    purplepaws Well-Known Member

    Joined:
    Jan 15, 2002
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Indeed it does :)

    Strange though. I was sure that this server was set for automatic stable updates only! Something upset the update preferences and it was on an edge release :(
     
Loading...

Share This Page