The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Links using scripts2 does not work

Discussion in 'General Discussion' started by aress, Jul 15, 2006.

  1. aress

    aress Active Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  2. nettigritty

    nettigritty Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bangalore, India
    Were you able to resolve this? facing the same error on a clients server.
     
  3. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Note, using /scripts and /scripts2 directly via WHM for server maintenance is not recommended. Please use the XML-API and/or API2 instead.

    Documentation for this is available at:

    http://www.cPanel.net/plugins/devel
     
  4. pzodiaco

    pzodiaco Member

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I saw this same thing on a server today, and going to the cli and running

    /usr/local/cpanel/whostmgr/bin/whostmgr2 resulted in a segfault and core dump.

    Eventually I moved whostmgr2 to a backup file, and ran a /scripts/upcp --force

    WHM is working again now.
     
Loading...

Share This Page